Funkjson og sikkerhet
Alle Satina dusjdører er testet og certifisert med ISO 9001 og CE-merket for sikker bruk ihht. Norske og europeiske regler. Vi har et aktivt samarbeid med våre underleverandører med felles kvalitetskontroll og regelmessig oppfølging.

15 års Garanti – din trygghet
Satina dusjdører har gjennomgått harde kvalitets-tester med utmerket resultater. Vi er sikkre på at du blir fornøyd med din Satina dusjdør. For at du skal føle deg trygg gir vi 15 års garanti på eventuelle fabrikkfeil.

Gulvfall
For at vannet ikk eskal renne utover gulvet må man ha fall mot sluket. Skråningen bør begynne minst 5 cm utenfor dusjen. Tegninger og instalasjonsanvisning til Satina dusjdører finnes på vår hjemmeside www.quicktech.se under Quicktech by Satina, samt i brosjyren under hvert produkt.

Magnetlister
Samtlige dusjdører fra Satina er utstyrt med elegante og funksjonelle magnetlister. Disse holder sammen dørene og minsker risikoen for søl ved dusjing.

Vedlikeholdsråd
Vanlige rengjøringsmidler til baderom er utmerket til bruk på alle Satina dusjdører. Ren eddik kan også brukes til rengjøring. Unngå midler som inneholder aceton, syre samt rengjøringmiddel som inneholder slipemiddel. Disse kan skade dusjveggenes overflate.

Spørsmål og svar
Kontakt oss om du har spørsmål eller om du får problermer ved montering. Vi har kompetent personale som er klar til å hjelpe deg med alle spørsmål som vedrører våre Satina-produkter.

Levering
Vår ambisjon er å alltid ha samtlige produkter på lager. Dette for å raskt kunne levere til våre kunder. Normal leveringstid er opp til 4 arbeidsdager. Dusjdørene kommer i robuste, velbeskyttende pakker.

verdt