VetroPieno er en solid glassblokk som kombinerer utseendet av tradisjonell murstein med gjennomskinneligheten og belysning av glass.

Denne helt unike designløsningen kan brukes i stedet for tradisjonell murstein for å skape dramatiske innvendige vegger som maksimerer passasje av lys fra rom til rom – eller som et subtilt designelement som gir et snev av stil, karakter og farge.

Det er en standard form og størrelse gjør det til et allsidig byggelement som kan monteres horisontalt eller vertikalt for å oppnå ønskede effekter; tradisjonelle mønster, kontinuerlige overflater, subtile linjer eller fargerike lysrefleksjoner.

I motsetning til den klassiske glassblokken er VetroPieno mindre i både bredde og høyde, og kan brukes til å skape tynnere glass-strukturer som optimaliserer plassen og legger til dybde i interiører.

VetroPieno er tilgjengelig i tre farger, nordica, siena og blå, i tillegg til klart glass.

Siden produktet VetroPieno er laget som massive glassblokker passer de utmerkerket sammen med lysdesign. Man kan få fantastiske lyseffelter om man lyssetter disse blokkene på en kreativ måte.

Mål: 24 x 11,7 x 5,3 cm
Vekt: 3,5 kg

Halvstein – Mål: 12 x 11,7 x 5,3 cm
Halvstein – Vekt: 1,7 kg

vetropienokvadrat